RSS

Welcome to Alenxandra Terrace

Ello daddy ello mummy semua! 
Dalam 2-3 bulan ini kan, Alexandra Terrace menerima ramai kunjungan tetamu! Ada tetamu dari Birmingham,Manchester,Lampeter, Swansea dan Malaysia pun ada! Almost every week loceng rumah no 60, akan berbunyi. Postman pun datang gak. :P
Maaf sebab tak sempat nak tulis tentang korang panjang-panjang. Buat masa sekarang, aku tengah “sibuk’’. Terima kasih sebab datang membawa rahmat dalam rumah kami. Korang-korang, yang tak pernah datang rumah aku, datanglah eik.Ini bukan ajak-ajak kambeng, ini ajak-ajak serius taw. Tapi, korang kena la contact aku awal-awal, boleh aku masak sedap-sedap untuk korang. Hehhehe :P gedik je..
Cerita pasal tetamu, korang tahu tak, kalau orang datang rumah kitakan, sebaiknya kita kasi dia segelas air sebab diorang itu tetamu yang membawa berkat. Ustaz aku ajar waktu zaman dulu. Kan ustaz?! :)
Selalunya,tetamu yang datang rumah aku, mesti kena sign guest book rumah kami dan bergambar! Yep.yep. Wajibulbaiti. No harus-harus. Or makruh. Or whatever! :P
Ini semua gambar-gambar orang-orang yang bergelar tetamu, yang telah datang kerumah kami!Kami bawa diorang jalan-jalan sekotar kota Swansea. There`s is cute-cutey baby! Comel sangat!  Silakan tengok..
Alamak! Pastu satu lagikan, setiap kali orang datang, bilik aku mesti jadi ruang tamu.Kadang-kadang je ade chan nak sepahkan bilik sebab selalunya bilik kena kemas.Ada orang nak masuk.. Tak pe la.. Bilik cantek.. :P







5 suara reformasi:

berto xxx said...

Having fun reading of your blog.


berto xxx

super lotto said...

I'm thankful with your blog it is very useful to me.

CikguZue said...

lain kali memang aunty nak datang lagi...best. sambil tu bwk la lagi round2 swansea.

Selamat balik M'sia dan pulang smula ke UK. Jgn lupa balik bwk ole2 tau...hehehe

mIsswanna said...

wah!bila laRk wana nak kesana..?hUrm..

Anonymous said...

[url=http://ebiteua.com/forum63-prostitutki-lvova-i-oblasti.html]Проститутки Львов[/url]