RSS

Lebaran di United Kingdom

Salam.Sebenarnya berjela macam jala pak nelayan, ayat mahu ku tulis.Nanti aku fikir bila masa itu bisa berhenti, aku tulis entry tentang Sujud Cinta di Swansea.Ceh bajet macam nak tulis novel..
Di kesempatan yang semut ini, macam biasa la, nak ucapkan location: Swansea Uni Mosque

Salam Eid Mubarak pada semua Muslimin & Muslimat, untuk keluarga,sahabat handai dari Sekolah segala Sekolah, para sahabat Facebook,My Space dan siapa-siapa jek la kenal Doraemon eh.Maaf Zahir & Batin. Siapa-siapa nak ziarah Alexandra Terrace, dialu-alukan =) .
Tahun ini, tak sempat nak buat kuih raya.So, siapa-siapa bergelar iron chef, rajin2 la pos kuih raya.Haha.Muka sekupang betul.
Budak-budak yang kutip duit raya, jangan lupa kasi gak duit raya tu kat tabung masjid ke,amal jariah ko jangan lupa weyh. Raya la dengan seadanya.
Terima kasih diucapkan pada embah tersayang,bibik2,paman yang bagi baju raya dan tudung raya :)

Oh la.Raya di perantaun best.Raya di tanah air pun best.Yang bezanya, tak de la nak kutip duit raya da..sebab Doraemon dah jadi budak debab.Haha.Macam biasa ketupat2 tak de la.Selalunya ibu masak nasi dagang.Sedappp.Tak percaya datanglah rumah Doraemon!

Raya di sini, raya bersama orang-orang luar.MasyAllah.
Ini kali ke-3 raya di perantauan.Sedih jek nak dengar lagu raya anak perantaun.EEE.Tukar la lagu yang bahagia! Orang nak raya, tak nak la sedih2 kan =)

3 suara reformasi:

[x]mint[x] said...

hahha.
selamat ari raya sayang
0-0 naa.

minta maaf klw ad terkasar bahasa,
tersilap kat mana2..

mish u!

larilagilaju said...

hg sombong..aku pn hg da xingt kn..aku azad la..awat hg xwt bodo je kt ak.

Gadis Reformasi said...

selamat hari raya Mintku syg :)