RSS

sedang merindu

sejak akhir2 ni, aku dapat bad days je sebab tu la tak ada mood nak tulis blog lagi:(
sibuklah itulah inilah dengan coursework
demam sekejap2 mungkin ada dosa yang banyak kot
rindulah itulah inilah
tapi
inilah kehidupan manusia
tak pernah sempurna
dan
kerna itu kita dicipta untuk melengkapi antara satu sama lain
Adam dicipta bersama Hawa
Hawa diciptakan untuk Adam




kali ini, rindu makin tsunami
memori arwah embah lanang ada di hati
tak pernah sesaat pun mati
embahku
moga rohmu aman dan bahagia
kakak sayang embah
=]




2 October 1964
hari lahir ibu yang tersayang dan dirindui akan segala tentangnya
moga ibuku yang comel ini akan dipanjangkan umurnya
kakak sayang ibu
=]

4 suara reformasi:

etomyam said...

ada unsur2 melankolik tak? let reform your blog to upper level through http://bolehblog.malayaonline.com/?page_id=11, steady!!

CikguZue said...

siannye anak buah aunty ni...ye la lebih2 lagi ibu jauh di sana. apepun, kuatkan semangat menghadapi hari2 tanpa yg disayang di sisi...
ala adik si ..edix tu ada. boleh bercakar2an...hikhikhik...gurau je...jgn mare ekk. jalan2 ke lampeter la.

encikpundak said...

sebenarnya kamu menetap jauh di negara orang sebab apa?

Nawfal said...

weh..baik ko tukar color tulisan link2 tu dowh...Tak nampak dia pny tulisan..Kang pnt je ko buat....